Objektikirjasto

Tervetuloa porrasobjektien kirjastoon

Tutustu HB-porrasobjekteihin ProdLib-ohjelmistossa (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

HB-Portaiden tuotemallit löytyvät Prodlib-palvelusta. ProdLib on arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille luotu maksuton tuotekirjasto, jonka avulla käyttäjä voi organisoida suunnitteluprojektinsa ja pysyä ajan tasalla tuotteista. HB-Portaiden objektikirjastolla portaat on helppo suunnitella ja mallintaa millilleen 2D- ja 3D-suunnitelmiin. Kirjasto sisältää myös tuotetietoa, dokumentteja ja BIM-malleja integroituna AutoCADiin, Revitiin ja ArchiCADiin. ProdLib toimii myös itsenäisenä työpöytäversiona.

ProdLibin tuotekirjastot kokoavat kattavasti kaikki tarpeelliset suunnitteluaineistot samaan työkaluun. Organisoidut tuotekirjastot takaavat, että suunnittelijana voit keskittyä parhaan ratkaisun suunnitteluun, etsimiseen ja muodostamiseen. Tuotteet ovat selattavissa ja muokattavissa omiin suunnitelmiisi sopiviksi. Tiedostot ovat luotettavia, korkealaatuisia ja saatavilla eri tiedostomuodoissa. Kirjastot päivittyvät säännöllisesti, joten käyttäjänä voit olla varma siitä, että tuotetiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla.

HB-Portaiden objektikirjaston lataaminen ja käyttö on täysin ilmaista. Riittää, kun rekisteröidyt Prodlibin käyttäjäksi.

Näin otat HB-Portaiden objektikirjaston käyttöösi:

 1. Lataa ja asenna ProdLib
 2. Lataa HB:n tuotekirjasto
 3. Selaa tuotekirjastoa ja lisää portaita projektiisi
  • Lue tuotetietoja ja tutustu HB:n portaisiin
  • Muokkaa portaiden ominaisuuksia suunnitelmiisi sopiviksi
  • Lisää sinulle sopivat portaat suoraan projektiisi
  • Voit käyttää ProdLibiä omassa suunnitteluohjelmassasi tai erillisenä työpöytäsovelluksena

Yksityiskohtaisemmat ohjeet ProdLibin asennukseen ja käyttöön voit katsoa täältä.